Sponsors

Sponsors

Op deze pagina willen we de bedrijven en personen bedanken die de stichting een warm hart toedragen. Mede dankzij hun inzet kunnen we de evenementen organiseren en daardoor een hoop bierliefhebbers blij maken. 


Internetbureau Capica

Internetbureau Capica uit Capelle aan den IJssel is één van de hoofdsponsors van de stichting. Het bedrijf heeft ons de gelegenheid gegeven om ons te profileren op het web. 

En door al hun vakmanschap zijn we en worden we nog steeds begeleid. Gelukkig voor ons dat ook de eigenaars van dit bedrijf op z'n tijd een speciaalbier kunnen waarderen. Zodat ze volledig achter de stichting en het doel ervan staan!

Bekijk hier de website »

Jaco Kazius Vormgeving

Jaco Kazius Vormgeving is voor de stichting een geschenk uit de hemel. Met zijn expertise zet hij binnen korte tijd de mooiste  logo's, advertenties, posters en flyers voor de stichting op "papier". 

Jaco is zelf een groot liefhebber van "mooie" bieren en heeft zichzelf gelukkig aangeboden aan de stichting als huisstylist. Als het logo's en opzetjes voor advertenties en dergelijke betreft zijn we bij hem in goede handen. We mogen toch wel stellen dat de stichting er zonder Jaco heel anders uit zou hebben gezien.... 

Bekijk hier de website »

Drinkerij 't Bierhuys

In Drinkerij 't Bierhuys is het allemaal begonnen en is de stichting ontstaan en heeft hij vorm gekregen. 

Gezien de eigenaren van 't Bierhuys (Monique van der Pol en Peter de Vries) het initiatief op hebben gepakt om speciaalbieren van voornamelijk kleinere (streek) brouwerijen meer te willen promoten.

Om dit los te laten staan van Drinkerij 't Bierhuys is de stichting opgericht.

Om de stichting vorm te geven met een site en logo's is er hulp gekomen van een paar bedrijven die ook onder de sponsors worden benoemd.

Bekijk hier de website »

De Aar hoveniers

De mensen van de Aar hoveniers hebben ook hun beste willaten zien en sponsoren een groot stuk van de herfstsfeer tijdens het eerste Woerdense bockbierfestival. 

Hier zijn wij ze dankbaar voor ook voor het meedenken hiervan!

  Bekijk hier de website »

beergeek.nl

Kees Beerepoot, eigenaar van beergeek.nl, is de persoon die sinds april 2014 de maandelijkse PINT Proefavond Woerden in Drinkerij 't Bierhuys voorbereidt en presenteert.

Deze proefavond is met opzet steeds een blindproeverij, omdat hij er vast van overtuigd is dat ook maar het kleinste beetje voorkennis over het te proeven product beïnvloedt hoe je dit product uiteindelijk zult waarderen. Je krijgt dus (een héél enkele uitzondering daargelaten) van hem nooit van tevoren te horen welk bier en/of van welke brouwerij je ter beoordeling krijgt aangeboden.

"De bedoeling van deze proeverijen", zo zegt hij altijd, "is je eigen smaak beter te leren kennen. Er zelf achter te komen van welke bieren je wel houdt en van welke niet, en je daarbij zo min mogelijk van reputaties en andere toevalligheden aan te trekken."

Een duidelijk standpunt, toch?

  Bekijk hier de website »